Меню
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


медичний центр
oнколайф
ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ
Замовити
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


Онколайф в Инстаграм Онколайф в Фейсбук Youtube канал Онколайф
RU
ua
Меню
Політика конфіденційності формує правила використання персональних даних, які користувач залишає на сайті медичної компанії Онколайф www.oncolife.com.ua. Ці дані потрібні нам для надання відвідувачу послуг у сфері охорони здоров'я.

Для використання сервісів нашого сайту (відгуки, онлайн-запис, онлайн-консультації тощо), користувач повинен надати нам свої персональні дані: ім'я, контактний телефон, контактний мейл, дата народження, в автоматичному режимі буде зафіксовано IP-адресу і cookies.

Персональні дані обробляються відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

Якщо Користувач заповнив всі поля для необхідної нам інформації, це означає, що він згоден з Політикою конфіденційності. В іншому випадку він не зможе використовувати додаткові сервіси, які розміщені на нашому сайті.

Адміністрація веб-сайту не розголошує і не передає персональні дані користувачів третім особам без згоди їх носія. Дані можуть бути відкриті у випадках, передбачених чинним законодавством.

Ми дбаємо про захист Вашої Персональної інформації від незаконного доступу. Зміни в Політиці конфіденційності будуть публікуватися на цій сторінці.
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


м.Запоріжжя,
Північнокільцева 4а
Онколайф в Инстаграм Онколайф в Фейсбук Youtube канал Онколайф
RU
ua
Разработка и продвижение сайта - EFFECTIVE-studio ©
Клиника "Онколайф" Контакты:
Адрес: Северокольцевая 4а 69059 Запорожье,
Телефон:0800334951, Электронная почта: info@oncolife.com.ua