Меню
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


медичний центр
oнколайф
ОНЛАЙН КОНСУЛЬТАЦІЯ
Замовити
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


Онколайф в Инстаграм Онколайф в Фейсбук Youtube канал Онколайф
RU
ua
Меню

Відгуки наших пацієнтів

Колесников Игорь
26.12.2019
Хочу сказать огромное спасибо коллективу клиники и лично Чепур Ольге и Сагань Алексею Степановичу.
У моей матери была обнаружена онкология почки(4ст), с подозрением на метастазы в оба надпочечника и кости таза, так же кисты по-женски. Врач, который в 5 гор больнице лет 10 назад удалял маме камни из почек оперировать отказался, сказал просто ждите, и не тратьте деньги на химиотерапию и т.д-в вашем случае это бесполезно. (Фамилия Бачурин-и нам его рекомендовали как одного из лучших хирургов).
Обратились за консультацией в Онколайф. Алексей Степанович изучил наш вопрос, сказал что сдаваться нельзя, направил дополнительно на еще одно МРТ надпочечников и легких(что бы убедиться что лёгкие чисты) и сказал что ждёт на операцию. Операцию провели успешно, через неделю мама уже была дома, а то что Бачурин принял за метастазы, Слава Богу по результатам гистологии оказалось отдельными доброкачественными новообразованиями.
Теперь прошли консультацию у Чепур Ольги по маминой женской линии. Ольга-врач очень добродушный, внимательный и отзывчивый. Успокоила маму, взяла необходимые анализы, назначила УЗИ и порекомендовала как и куда нам двигаться дальше!
Олечка огромное спасибо тебе, за все, ты очень хороший человек и отличный врач! Желаю расти и развиваться, и спасти еще тысячи или десятки тысяч жизней, и получить такое же количество благодарностей от пациентов и их родственников!!!
Відповідь:
26.12.2019
Благодарим Вас, Игорь, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь. Наша миссия - Ваше здоровье!
Владимир
22.12.2019
Столкнувшись с болезнью по совету друзей обратился в " Онколайф" - с порога веет добротой и вниманием. Вел меня и продолжает вести уже год Кузьменко Владислав Александрович - очень внимательный и грамотный специалист, готовый помочь 24 часа в сутки-разьяснит все ньюансы, успокоит, ответит на любые твои вопросы, что немаловажно для человека с диагнозам "рак". Живу в 200 км от Запорожья, но приезжал на химиотерапию и консультации в "Онколайф" - оно того стоит.
Відповідь:
22.12.2019
Благодарим Вас, Владимир, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Анастасия Гузенко
15.12.2019
Хочу выразить благодарность доктору Кузьменко Владиславу Александровичу! Очень замечательный, чуткий и прекрасный специалист! На связи 24/7, всегда все расскажет и подскажет! Хочу пожелать Вам успехов и роста в работе! Вы будущее нашей хирургии! Спасибо вам огромное, что помогаете и всегда слышите!
Спасибо, что посвятили свою жизнь медицине и что у нас есть такой прекрасный, отзывчивый, внимательный к своим пациентам доктор! Спасибо, что в трудную минуту Вы всегда рядом!

Так же, хочу выразить благодарность всей команде онколайф!! И отдельное спасибо Колесник Алексею Петровичу. Спасибо Вам большое!!
Відповідь:
15.12.2019
Благодарим Вас, Анастасия, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Руслан
11.12.2019
Спасибо за Вашу клинику.
Відповідь:
11.12.2019
Благодарим Вас, Руслан, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Татьяна, Мария
02.12.2019
Несколько месяцев назад, нашему близкому человеку, был поставлен неутешительный диагноз, мы стали искать клиники в нашем и соседних регионах, и абсолютно случайно узнали об "Онколайфе". Всё началось со звонка, администраторы спокойно, грамотно ввели нас в курс дела,записали на консультацию. Оказавшись на месте, были приятно удивлены той атмосферой, которая царит в этом заведении. Никаких очередей, культорно провели в каб. профессора Колесника Алексея Петровича. Мы знали, что нам предстоит длительная борьба, которая требует помощи многих специалистов, лечения на современном уровне. Пообщавшись с Алексеем Петровичем, скажу честно, у нас появилась надежда. В "Онколайфе" ты не один, здесь целая команда и отношение у всех к пациенту искреннее и деликатное. Хочу заметить, Алексей Петрович, где бы не находился, будучи очень занятым человеком, всегда брал трубку или перезванивал. Мы очень признательны его помощнику Кузьменко Владиславу Александровичу, который постоянно, днем, ночью, выходные возле пациента, он всегда подскажет и поможет.Владислав Александрович, очень внимательный, компетентный и добросовестный доктор. Также мы благодарны Крохмальной Елене Романовне , нашему ведущему химиотерапевту. Выражаем благодарность всему коллективу клиники "Онколайф".
Відповідь:
02.12.2019
Благодарим Вас, Татьяна, Мария, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Анна Владимировна
30.11.2019
Под контролем УЗИ мне была сделана трепан - биопсия груди врачами Колесник П. И. и Момот А. В. Всё было сделано на высшем уровне, грамотные специалисты. Спасибо Вам большое!
Відповідь:
30.11.2019
Благодарим Вас, Анна, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Анна Владимировна
27.11.2019
Выражаю огромную благодарность врачу - гинекологу Чепур Ольге Александровне!!! Спасибо Вам за высокопрофессиональный подход к пациентам. За тёплое, душевное отношение и применение современных методов лечения, которые помогают выздоровлению!!!
Відповідь:
27.11.2019
Благодарим Вас, Анна, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Angelina
22.11.2019
Хочу выразить благодарность Чепур Ольге за ответы в нерабочее время!
За советы и рекомендации!очень рада, что обратилась именно к ней - хоть и молодой специалист, но профессионализм меня удивил, и теперь поход к гинекологу -это настоящий праздник)
Уверена, что скоро мы достигнем нашей цели) и хотелось бы сказать, чтоб девушки не забывали о своем здоровье и во время приходили на плановые осмотры, тогда и проблем со здоровьем будет меньше )
знайте что в Онколайф - вы в надежных руках!
Відповідь:
22.11.2019
Благодарим Вас, Ангелина, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Александр
21.11.2019
Хочу выразить свою благодарность кардиологу Наталье Игоревне! Спасибо Вам за Ваш профессионализм, Вы прекрасный специалист и отзывчивый, внимательный человек. Очень рад,что мне удалось попасть к такому замечательному врачу. Все проблемы она устранила быстро и с должным профессионализмом. Подробно проконсультировала меня о мерах, которые нужно принять для сохранения результатов лечения.Если возникнет необходимость, обязательно еще обращусь и порекомендую другим. Еще раз Спасибо!
Відповідь:
21.11.2019
Благодарим Вас, Александр, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Елена
20.11.2019
Очень благодарна за спасение моей жизни, поддержку,отзывчивость и внимательное отношение сотрудников клиники ,,Онколайф," особенно профессора Колесника Алексея Петровича,врачей Антона Олеговича и Юлию Ивановну ,а так же всех остальных сотрудников .Вы-наши спасители!!! Многие Вам лета,вашим детям,родным и близким!!! Будьте здоровы и счастливы!!!С уважением!
Відповідь:
20.11.2019

Благодарим Вас, Елена, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.

Оксана
11.11.2019
Одна из лучших клиник в городе. Обращалась несколько раз. Осталась очень довольной высоким профессионализмом врачей и безупречности сервиса. Приятно осознавать, что в нашем городе есть такая клиника с европейским подходом. Огромная благодарность Сагань Алексей Степанович и Чепур Ольге Александровне. Большое человеческое спасибо за оказанную помощь.
Відповідь:
11.11.2019
Благодарим Вас, Оксана, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Марина Гребенюк
11.11.2019
Благодарим Вас, Оксана, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Відповідь:
11.11.2019
Благодарим Вас, Марина, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Лихачева Светлана
08.11.2019
Хочу висловити подяку молодому лікарю цього центру Кузьменко Владиславу Олександровичу! Завдяки його небайдужості до своїх пацієнтів, прагненню до отримання та застосування передового досвіду як своїх так і зарубіжних колег мені був правильно діагносттрован вид пухлини, призначено лікування, що в подальшому призвело до дуже гарних результатів уже після другого курсу хіміотерапії в поєднанні з таргетной терапією. Сподіваюся на повне одужання. Бажаю Вам, Владислав Олександрович, подальших успіхів та багато вдячних пацієнтів!
Відповідь:
08.11.2019
Благодарим Вас, Светлана, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Виктория
08.11.2019
Пишу скаргу, хоча в житті не писала.

Мій тато має онко захворювання при відвідуванні лікаря, часто скаржився на задишку, але лікар завжди мала свою відповідь: що ви хочете це ваша хвороба. Природно все це розуміють, але прислухатися до пацієнта треба або це так позбулася своєю відповіддю і добре.

На жаль тато став набагато гірше, при дзвінку лікаря відповідь одна: телефонуйте при погіршенні в швидку. І це таке ставлення після всіх візитів і дорогих оплачених послуг.

У мене одна відповідь на все це: коли ти можеш платити і сам приходити ласкаво просимо, а як не зміг то ти не потрібен більше в онколайф.

Це ж ваша хвороба яка прогресує що ви хотіте.

Імен лікарів не пишу нехай самі на їх совісті здогадуються.

Якщо видаліть коментар все одно новий напішу.

І питайте лікаря як довго вони вас будуть лікувати, або як мого тата кинули і все, звертайтеся до сімейного лікаря ось і допомогу.
Відповідь:
08.11.2019
Шановна Вікторія! Дякую за відгук, на сьогоднішній день наша клініка не передбачає госпіталізацію пацієнта з цілодобовим його наглядом і наданням медичної допомоги. Але в неробочий час клініки завжди можна зв'язатися з лікарем і отримати рекомендації щодо захворювання або ситуації, ургентної ситуації. Найближчим часом в нашій клініці планується відкриття стаціонару.  З повагою, директор ТОВ "Онколайф", Артем Каджоян.
Лена
08.11.2019
Відчуття що прибирають всі погані відгуки, щоб собі зробити вище саме рекламу.

Страшенно не приємно. Лікар тільки все по швидкому і нічого не пояснює толком, тільки потрібно все випрошувати щоб пояснили. Всі хочуть вилікувати себе або близької від раку, а тут тільки викачують гроші, може 1-ю стадію і лікують. А так тільки ціни шалені на послуги 1800 грн за один день хіміотерапії плюс ліки і т.д. Загалом поки ви дієздатні - ви ласкаво просимо, а далі семейний лікар вам на допомогу і онколог за місцем проживання
Відповідь:
08.11.2019
Шановна Олено! Нам дуже Важливі відгуки наших клієнтів. Якщо відгук містить конструктивну критику, ми ніколи його не видаляємо і, більш того, робимо все можливе, щоб поліпшити свою роботу (зверніть увагу на стрічку відгуків нижче і відповідей до них).  Найголовніше в Онкології - це розуміння пацієнтом свого діагнозу. Якщо діагноз не виставлений - дуже важливо знати, які діагностичні процедури потрібно пройти для його встановлення. Адже, тільки в цьому випадку, можливо призначення оптимального лікування. Ми усвідомлюємо свою відповідальність перед Вами, завжди є і в повному обсязі доносимо інформацію про захворювання. Консультація лікаря може тривати від 30 до 60 хвилин. Наші пацієнти завжди знають всі нюанси плану обстеження і лікування. Якщо у Вашому випадку було щось не ясно, запрошуємо на безкоштовну консультацію. Для запису зверніться до заступника директора - Ірині Олександрівні за тел. 0800-33-49-51.  З приводу "дієздатності" - наша клініка не є хоспісом, однак, ми консультуємо і даємо рекомендації в разі важкого перебігу захворювання, коли спеціальне лікування (наприклад, хіміотерапія) пацієнту не відображено.  Ми працюємо для Вас, оплата послуг в приватній клініці обов'язкова і є лише наслідком Вашої довіри до нас.  З повагою, директор ТОВ "Онколайф" Артем Каджоян. хіміотерапія) пацієнту не відображено.  Ми працюємо для Вас, оплата послуг в приватній клініці обов'язкова і є лише наслідком Вашої довіри до нас.  З повагою, директор ТОВ "Онколайф" Артем Каджоян. хіміотерапія) пацієнту не відображено.  Ми працюємо для Вас, оплата послуг в приватній клініці обов'язкова і є лише наслідком Вашої довіри до нас.  З повагою, директор ТОВ "Онколайф" Артем Каджоян.
Анна
08.11.2019
Нічого хорошого сказати не можу взагалі про цю клініку. Поки ви здатні прийти самі на хіміотерапію, то ласкаво просимо, а як стало гірше будинку, то викликайте швидку У мого тата так і сталося. І нехай вас тепер лікує сімейний лікар і онколог за місцем проживання, так як Онколайф не має права виписувати взагалі ліки. У них немає ліцензії на виписку ліків за рецептом, крім простих препаратів та препаратів хіміотерапії в самій клініці онколайф. Викачка грошей і тільки, навіть променеву терапію не призначали поки вже пізно стало і сам ходити не може.
Відповідь:
08.11.2019
Наркотичні засоби згідно законодавства України мають право виписувати тільки сімейні лікарі за місцем проживання. Ми зробили все що могли. З Вами і пацієнтом постійно тримали зв'язок наші онкохірург, онколог і кардіолог, в тому числі і поза робочий час. Якщо сьогодні ми чимось можемо Вам допомогти зробимо все можливе.  З повагою, директор ТОВ "Онколайф" Артем Каджоян.
Лабецкая Наталья
08.11.2019
Коли випадково виявила у себе кульку над правою ключицею, і провівши обстеження всі органи, за які відповідає цей вузлик, залишилося тільки зрозуміти, в ньому справа, мені потрібно було його видалити, щоб здати на аналіз. Знайомий лікар порадив молодого лікаря з Онколайфа. Я, як завжди, пошукала на сайті, в інтернеті, але побачила тільки, що у нього 3 роки стажу. Але мій лікар був наполегливий, саме до нього, у нього хороші руки він сказав. Коли я до нього прийшла, у мене, звичайно, було багато питань, на які він терпляче відповідав, і не тільки по лімфовузлів. Виявилося він багато знає, читає і цікавиться взагалі з різних галузей медицини. Операція пройшла для мене майже непомітно і безболісно, ??хоч я дуже боялася, адже більше години під місцевим наркозом (в інтернеті пристрастей вже начиталася на той час). І найголовніше, що після операції він так швидко мене організував, зібрав, підтримав психологічно, адже саме йому довелося сказати мені результат аналізу - лімфома. Він відразу сказав мені якісь мої подальші кроки і дії. Я дуже швидко, за його порадою здала то, що він вирізав на дуже важливий аналіз імуногістохімія, записалася і змогла швидко пройти пет кт, ті дослідження, які необхідні для постановки правильного діагнозу і стадії. Без нього я б ще довго була в розгубленості і занепадницькі настрої після того, що дізналася. Але він приділив мені багато уваги, знайшов слова, і швидко зібравши всі обстеження, я приступаю до лікування в клініці Онколайф. Вірю, що вилікуюсь, мені тут допоможуть, якщо молоді лікарі тут такі грамотні, ерудовані, уважні, чуйні до чужої біди, як Кузьменко Владислав Олександрович. А після операції залишився тонкий, акуратний шов. Спасибі Владислав Олександрович не тільки за золоті руки, а й за чуйну душу і допитливий розум. (Він, напевно, буде дуже відомим лікарем)
Відповідь:
08.11.2019
Благодарим Вас, Наталья, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Татьяна Дычко и Лой И.Т.
08.11.2019
Хочу висловити величезну подяку колективу клініки. У вересні 2018 р я благополучно перенесла онкологічну операцію, яку проводив Колесник А.П. і Чепур О.А. У лютому звернулася в цю клініку з 85 річною мамою, у якої виявили рак сечового міхура. Її успішно прооперував, Сагань Олексій Степанович тепер ми регулярно їздимо на процедури в цю клініку і бачимо тільки увагу і турботу. Хочу зауважити, що колектив клініки ростить ще й молодих лікарів, ділячись з ними своїм досвідом. Так у Сагану А.С. помічник Михайлов В'ячеслав Валерійович, дуже уважний лікар, компетентний, чуйний і сумлінну. Дякуємо.
Відповідь:
08.11.2019
Благодарим Вас, Татьяна, за приятный отзыв! Мы очень рады, что смогли Вам помочь.
Надежда
08.11.2019
У мене багато проблем, тому сподіваюся на Юлію Іванівну, як на бога)))) Вона дуже хороша людина)))
Відповідь:
08.11.2019
Бобко Светлана
08.11.2019
Дуже вдячна Колеснику А.П. і Чепур О.А.! Це лікарі великі фахівці своєї дела.У Вас золоті руки. Величезне спасибі за професіоналізм. Ви подарували мені здоров'я.
Відповідь:
08.11.2019
Відправити
Згоден на публікацію відгука в інтернеті
Якщо Ви хочете задати питання анонімно натисніть на галочку
Адміністрація залишає за собою право не публікувати відгуки несучі в собі завідомо неправдиву або образливу інформацію
0 800 33 49 51
[дзвінки безкоштовні]


м.Запоріжжя,
Північнокільцева 4а
Онколайф в Инстаграм Онколайф в Фейсбук Youtube канал Онколайф
RU
ua
Разработка и продвижение сайта - EFFECTIVE-studio ©
Клиника "Онколайф" Контакты:
Адрес: Северокольцевая 4а 69059 Запорожье,
Телефон:0800334951, Электронная почта: info@oncolife.com.ua